NEVIĐENO IŽIVLJAVANJE U CENTRU BEOGRADA: Prolazi na crveno i jurca pored Vlade Srbije 130 km na sat! SNIMAK ZA ROBIJU (VIDEO)

Još jedan snimak bahate vožnje objavljen je na društvenim mrežama!

Za sada nepoznati vozač snimao je sebe dok vozi daleko brže nego što je dozvoljeno u naseljenom mestu. 

Ulicom kneza Miloša vozio je u jednom momentom brzinom od čak 129 kilometara na sat, a istovremeno je preticao vozila i prošao kroz crveno svetlo.

- Ovaj momak sam kači kako i gde vozi. Ima na desetine snimaka. Učinimo ga popularnim i ispunimo mu želju. Ovo je ništa šta sve ima na snimcima.  Čekamo li neko naš da strada - piše u objavi na društvenim mrežama.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji