DETALJI HORORA: Majka dece koju je otac BACIO KROZ PROZOR otkrila šta se desilo tog užasnog jutra! (FOTO)

Katica Rođak, majka četvoro dece koju je suprug Josip Rođak bacio sa prvog sprata kuće rekla je da je "dvoje dece ok, a dvoje kritično. Jedna ćerka će morati za Zagreb, a druga na operaciju oka. Sad sam u bolnici, kod dece sam".

Da podsetimo Josip Rođak rano jutros bacio je svoje četvoro dece sa prvog sprata kuće na Pagu. Deca, starosti od tri, pet, sedam i osam godina, bačena su sa šest metara visine. Dvoje dece je van životne opasnosti, dok su dve devojčice u teškom stanju. Sedmogodišnja devojčica je najteže povređena i ima  mnogobrojne povrede glave i grudnog koša i ona je u kritičnom stanju.

 

Katica Rođak je najpre je odbila da kaže šta je bio okidač za ovaj užasni zločin njenog supruga i dodala da to on treba da kaže. Međutim, ispričala je za Index šta se dogodilo jutros u kući.

 

"Bila sam u kući kad je bacao decu. Probudio me pre 6 sati. Pitao me da li spavam. Rekla sam da ne spavam. Onda sam se okrenula prema njemu, a kasnije sam se okrenula prema detetu", započela je Katica Rođak.

"Ja nisam shvatila da mi je odneo decu dok mi nije odneo stariju ćerku, onu što joj je unakazio oko. Kad sam videla da je nosi, mislila sam da je nosi u dnevni boravak. A on je obacio dole na beton", rekla nam je uznemirena majka.

"Onda sam otrčala dole. Bila sam u gaćama, bosa. Videla sam dete u lokvi krvi", rekla je Katica Rođak.

 

"Komšija je zvao hitnu i policiju. Ne znam gde je sad muž. Ne želim da čujem za njega, ne zanima me. Ne znam šta se događa sa njim", ispričala je Katica Rođak za Index.

Bernardo Maričević, vlasnik kuće u koji živi Porodica Rođak stanuje u prizemlju i bio je svedok jezivog zločina.

"Ja sam u prizemlju. Prvo sam mislio da bacaju veš kroz prozor", rekao je šokirani vlasnik kuće.

  

"Najpre je bacio tri devojčice, a onda i dečaka. Kad je bacio dečaka, ja sam već izašao napolje. Pao je kao vreća. Mali plače, plaču svi četvoro. Malenog je bacio preko devojčica koje su već ležale na zemlji pa nema toliko velike povrede", ispričao je Indexu Bernardo Maričević.

"K****n sine, šta si to napravio", vikala je njegova supruga kada je postala svesna šta se događa. Josip Rođak samo je prošao pokraj nje, spustio se u prizemlje kuće u Ulici bana Josipa Jelačića u Pagu, izašao napolje, seo u automobil i odvezao se u policiju.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji