LOMILI MU LAKTOVE I PRSTE, PA ČUPALI OČI! Albanac sa SRPSKIM pasošem izveo je NAJBRUTALNIJE ubistvo u hrvatskom podzemlju!

Ante Prnjak, koji je pronađen mrtav na Trgovačko-transportnom terminalu u Splitu (TTTS) bio je okrutno mučen pri čemu su mu slomljeni prsti i laktovi na obe ruke, a zlostavljači su mu nepoznatim sredstvom čupali jezik i oči. Tek na kraju je ubijen s jednim hicem u glavu i pet hitaca u telo nakon čega je odvezen i ostavljen na TTTS.

Policija za ubistvo bivšeg pripadnika Vojne policije Ante Pranjka sumnjiči 27-godišnjeg Liridona Berišu, Albanca sa srpskim državljanstvom, koji je uhapšen u četvrtak u Omišu.

"Obavljen je uviđaj na automobilu BMW, na kojem je juče izbio požar, u mestu Tugare. Utvrđeno je da je požar izazvan otvorenim plamenom, te da se radi o vozilu u vlasništvu ubijenog 34-godišnjaka. U toku je kriminalističko istraživanje" rečeno je iz splitske policije u kojoj navode kako je Prnjak mrtav prevezen u svom BMW-u na mesto na kojem je pronađen.

Osumnjičeni Liridon Beriša već sedam godina ima stalan boravak u Strobeču, a uhapšen je na štandu na omiškoj pijaci gde njegove majka i sestra prodaju voće i povrće.

Tamo je došao nakon što je policija ušla u trag njegovom pozivu majci u kojem joj govori da mu na štand donese veću svotu novca. Pri hapšenju kod njega nisu pronašli nikakvo oružje.

U splitskom podzemlju se, kako prenosi Slobodna Dalmacija, govori da 27-godišnjak u zlodelu ima i saučesnika pa se spominje ime bivšeg majstora borilačkih veština. Obojica su navodno tog jutra viđena po nekim kockarnicama kako troše novac koji su navodno uzeli od žrtve, te su se vozali po gradu njegovim automobilom dok ga nisu spalili.

Što se tiče okrutnosti koju je ubica ili više njih iskazao prema žrtvi, priča se da je to bila svojevrsna poruka jer su smatrali da je pokojni bio policijski špijun. Navodno su ga sumnjčili za odavanje podataka o jednoj osobi koja je sada u zatvoru.

Prnjak je bio priveden u maju kada je pao kao organizator četvoročlane dilerske grupe. Nakon hapšenja je ispitan i potom pušten da se brani sa slobode bez ikakvih mera opreza, što je mnogima bilo čudno.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji