MUSLIMANI U BOSNI SE SPREMAJU DA PONOVO UDARE NA SRBE?! Dodik tvrdi da se tajno NAORUŽAVAJU (VIDEO)

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da se Bošnjaci u BiH prikriveno naoružavaju, lažno optužujući Srpsku za to, prenose beogradski mediji. 

- Njihovi saveznici uništili svu namensku industriju opreme i oružja u Republici Srpskoj, a u FBiH postoji šest fabrika. Predviđeno je na koji način mogu da rade. Bakir Izetbegović je rekao da se Bošnjaci naoružavaju za "ne daj Bože", a i premijer FBiH je isto to rekao - naveo je Dodik.

On je rekao da su sve aktivnosti Srpske u skladu sa zakonom i standardima, ali da Bošnjaci u BiH rade prikriveno, kršeći zakon, te lažnim pričama, poput one o paravojnim formacijama, otužuju Republiku Srpsku. Naveo je da sada to čine pričama o rezervnom sastavu policije Srpske.

- Ne treba Bakir Izetbegović oko toga da brine, nijedan aktivni ni rezervni policajac iz Republike Srpske neće uću u FBiH, osim privatno - poručio je Dodik.

On je naveo da je cilj formiranja rezervnog sastava policije bolja kontrola teritorije Srpske i zaštita njenih građana, a ne ugrožavanje bilo koga u BiH.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji