Bugarin i njegova devojka postali najluđi viral koji ćete danas videti

Par iz Bugarske na dobrom je putu da ponese titulu najluđe meme meseca nakon što je posle početne "slave" na Tviteru njihova fotka počela da kruži internetom i zabavlja ceo region.

Ko bi rekao da će ovo dvoje mladih za koje se pretpostavlja da su iz Bugarske, postati viral, bar na prostoru bivše Jugoslavije.

Njihova fotka iz jednog kluba proširila se brzinom svetlosti zbog razbacane poze koju je zauzeo momak a kako su počele da se nižu foto-montaže pokrenuta je lavina.

Meme su se brzo proširile na celi region pa su čak i austrijski mediji pisali o njima.

Koliko je mimova već napravljeno? Definitivno previše...

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji