Nezapamćena TRAGEDIJA: Potresan OPROŠTAJ navijača Sutjeske od druga! Čitulja zbog koje svi plaču

Tragična smrt Andrije Vickovića i Danila Delibašića koji su sa 18 godina poginuli u saobraćnoj nesreći rasplakala je celu Crnu Goru. Država je zbog toga proglasila i dan žalosti.

 

Tragedija se u subotu desila na magistralnom putu Nikšić – Podgorica.

 

Mladići koji su se nalazili u opelu udarili su u teretni kamion koji se u tom trenutku uključivao u saobraćaj i na mestu ostali mrtvi.

 

Posle svega na Instagram profilu Balkanski navijači, osvanula je čitulja Danila Delibašića koju su potpisali navijači Sutjeske.

 

“Brate naš, najmlađi među nama, teško je pomiriti se sa zlom sudbinom koja te je odvojila od voljenih roditelja. Njihova bol je nemerljiva, a velika tuga je pokosila sve nas koji smo godinama na „istoku” gledali kako od tek stasalog osnovca rasteš u zrelog mladića. Energija koja te je krasila će se pamtiti i prepričavati generacijama koje dolaze, a tvoja tribina će te čuvati od zaborava”, navodi se između ostalog u čitulji navijača koji se potpisuju kao Vojvode.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji