Trudna snajka zverski ubila svekrvu!

Kristina Kulčar (31), koja je u šestom mesecu trudnoće, zverski je ubila svoju svekrvu Iboju Vargu (59), u dvorištu njihove kuće, a nakon toga sasvim normalno sa osmehom na licu šetala decu po selu. Stravičan porodični zločin potresao je u ponedeljak selo Poljanice kod Bečeja.

Brutalan zločin dogodio se nakon svađe svekrve i snajke oko ručka. Kristina je svekrvi najpre zarila nož u leđa. Ranjena Iboja je pokušavala da pobegne na ulicu i potraži pomoć komšija, ali ju je snajka sustigla i dokrajčila vilama. Zoltan Varga, sin ubijene Iboje i suprug uhapšene Kristine, kaže da ne može da veruje šta ga je snašlo. Da se u njegovoj kući desilo nešto strašno, obavestila ga je prijateljica njegove majke dok je bio na poslu.

Kada je stigao kući, supruga mu je sa osmehom na licu priznala da mu je ubila majku.

-“Na igralištu, koje se nalazi nedaleko od naše kuće, zatekao sam Kristinu sa našim sinovima, koji imaju dve i četiri godine. Upitao sam je šta je uradila. Samo se nasmejala i rekla: ‘Ubila sam tvoju mamu’. Uzeo sam decu, svašta mi je prošlo kroz glavu, ali sam u šoku ostao. Ubrzo je došla policija i stavila joj lisice”, – priča Zoltan Varga.

Nož je ostao zaboden u leđa nesrećne žene, a pored beživotnog tela su nađene i vile. Otisci sa noža i vila su Kristinini. Dok je policiji odgovarala na pitanja i davala priznanje da je ubila svekrvu, Kristina nije pokazala kajanje. Postoji i svedok celog događaja, žena iz komšiluka koja je u šoku. U svom svedočenju policiji je rekla da je videla ubistvo, ali da nije smela da priđe Kristini.

-“Kristina je delovala kao iz horor filma, bila je besna neviđeno. Čula sam kako viče na Iboju, kako se svađaju i vređaju, a zatim je Iboja vrisnula i istrčala u dvorište. Strašan prizor, iz njenih leđa je virio nož. Kristina je zatim gurnula i Iboja je pala na zemlju, a Kristina je počela krvnički da je gazi i šutira. Zatim je uzela vile i počela da je ubada svuda po telu”, – rekla je komšinica, koja je pozvala policiju i Hitnu pomoć.

Prizor na mestu nesreće je bio stravičan. Na telu nesrećne žene, u predelu grudi, stomaka i glave bilo je više od deset uboda vilama, dok joj je u leđima bio zaboden nož. Nesrećna žena je zbog obilnog krvarenja preminula na licu mesta tako da su lekari mogli samo da konstatuju smrt.

Kristini je ovo drugi brak, iz prošlog ima ćerku koja živi sa babom i dedom, roditeljima njenog bivšeg muža. Kristinini roditelji žive u Nemačkoj.

-“Pre nego što ću otići na posao, njih dve su lepo pričale. Uz kafu su se složile da ne treba da kuvaju, jer je dosta hrane ostalo od nedeljnog ručka. Posle sam čuo da su se posvađale zbog ručka. Kristina je imala ozbiljne psihičke tegobe. Tri puta je ležala na neuropsihijatriji u Novom Sadu, a lečila se i u Specijalnoj bolnici za psihijatrijske bolesti u Novom Kneževcu. Tamo je boravila šest meseci. Kad su iz bolnice prošlog januara tražili da potpišem da je puste, odbio sam, rekavši da neću da za nju odgovaram jer je više puta bila agresivna. Međutim, njeni roditelji su dali saglasnost da izađe iz bolnice. Moj tast mi je tada poručio: ‘Nemoj moju ćerku da teraš da pije lekove. Ona nije luda’. I evo šta je sad napravila. Njega sam obavestio telefonom šta je Kristina uradila”, – rekao je Zoltan.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji