GDE SU NOVCI, P**KO JEDNA? Napad na gradonačelnika Petrinje, nezadovoljni građanin mu se UNEO U LICE! (VIDEO)

Jedan od nezadovoljnih građana, prišao je gradonačelniku unevši mu se u lice, da bi ga zatim izvređao

Sprovođenje intervencijskog plana grada Petrinje, kao i obnove, bila je tema sastanka ministarke regionalnog razvoja i fondova EU Nataše Tramišak i petrinjskog gradonačelnika Darinka Dumbovića, koga je po završetku sastanka u Petrinji napala grupa nezadovoljnih građana.

Jedan od njih, prišao je gradonačelniku unevši mu se u lice, da bi ga zatim izvređao, ali i pitao, "Gde su pare"?

- Gde su novci, pi*ko jedna? Pitam te gde su novci? Ja sam 40 dana na minus 10 čekao sa ljudima, gde su novci?

Dumbović je za RTL izjavio kako su ti incidenti politički motivisani, a na pitanje novinara ko politički stoji iza događaja, izdvojio je Lucu Gašpar Šako i Most.

“Ona je u Mostu, to je sigurno. Ona je pisac i voditelj  svih medija i slikanja nečeg što je zatvoreno u prostoru komunalnog poduzeća bilo pre 14 dana i ona je otkrila Ameriku”, rekao je.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji