MASOVNO HAPŠENJE U CRNOJ GORI! Više od 50 ljudi privedeno!

U više crnogorskih gradova u jutrošnjoj policijskoj akciji uhašeno više od 50 državljanja Tajvana, osumnjičenih za trgovinu ljudima i prevare, pišu podgoričke Vijesti.

"Uhapšeni su i organizatori grupa. Oni su boravili na više lokacija, u iznajmljenim vilama, i sa teritorije Crne Gore vršili prevare putem interneta, na teritoriji Kine i Tajvana, čime su za sebe i organizovani kriminalnu grupu pribavljali protivpravnu imovinsku korist od više stotina hiljada evra", navodi ovaj podgorički dnevnik.

Akcija je sprovedena u nekoliko crnogorskih gradova u saradnji sa Specijalnim državnim tužilaštvom (SDT).

"To je akcija koju sprovodimo u saradnji sa SDT i za sada ne možemo saopštavati više detalja", rekao e izvor Vijesti iz policije.

Sagovornik lista je dodao da je dugotrajnim radom službenika Odseka za suzbijanje krivičnih dela krijumčarenja i trgovine ljudima i ilegalnih migracija, kojim rukovode Nikola Medenica i njegov pomoćnik Marko Brajović, prekinut lanac te organizovane kriminalne grupe.

Grupa je, navodi se, delovala i na teritorije Slovenije, Hrvatske...

"Akcija je sprovedena u saradnji sa tajvanskom policijom, koja je Upravi policije poslala određen broj svojih službenika kako bi lakše realizovali akciju", objašnjeno je iz Uprave policije.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji