HODŽE MU TRAŽILE 417 EVRA DA SAHRANI MAJKU PO ISLAMSKIM OBIČAJIMA: Živi od socijalne pomoći u Vučitrnu na Kosovu, jedva sastavlja kraj sa krajem, a sada je morao i tele da proda (VIDEO)

Sabri Behiri koji živi kod Vučitrna živi u ekstremnom siromaštvu i prima socijalnu pomoć od države.

Njemu je pre dva dana preminula majka, a Islamska zajednica u Vučitrnu prisilila ga je da plati članarinu od 417 evra ako želi da pokopati svoju majku po islamskim običajima, prenosi RTK.

On je bio prisiljen da proda tele kako bi njegova njegova majka bila sahranjena po islamskim običajima, iako su verski prvaci rekli da su ovakvi slučajevi izuzeti od plaćanja.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji