Obdarena Bosanka nakon HIT snimka sad zaigrala i kolo: Svi su gledali kako se na Almi sve TRESE (VIDEO)

Alma, devojka koja ima poreklo sa Balkana, a koja sudeći prema snimcima sa “TikTok” živi u inostranstvu ne prestaje da izenađuje svoje pratioce na internetu. Popularnost na društvenoj mreži “TikTok” je stekla objavljujući snimke svojh plesova i igranja uz uvek primećen otvoren dekolte.

Njen profil najviše posećuju muškarci. Alma je prepoznala ukuse svoje publike, pa svakodnevno izbacuje sadržaje koje plene upravo muškarce.

Ona je nakon objave zbog koje joj je “eksplodirao ” profil od popularnosti, kada je pratiocima pokazala srednji prst i napisala da se “odma diže”, sada uz jednu pesmu “stepenice visoke” zaigrala i kolo. Ono što su svi primetiliu ovoj Alminoj objavi je da Alma igrajući uz pesmu ponovo ističe svoj dekolte u prvi plan.

@alma_texas

Reply to @klara3144 stepenice visoke#??♥️#4you#fypシ#4youpage#foryou?

♬ original sound - ?Alma ?

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji