TUGA DO NEBA: Učenica osmog razreda preminula od moždanog udara

Devojčica, ćerka Sulejmana i Zemine Šekić iz bužimskog naselja Mrazovac, preminula je nakon što joj je iznenada ujutru pozlilo.

Sve se odigralo između 5 i 6 sati rano ujutru u martu ove godine, a iako je odmah prevezena u bužimski Dom zdravlja, pomoći joj nije bilo.

Nastavnici i učenici ove škole kažu da nisu znali da je devojčica ranije imala ikakvih zdravstvenih problema, a vest o njenoj preranoj smrti šokirala je celi grad. Ovo nije prvi sličan slučaj koji potresa osnovne škole. Postavlja se otvoreno pitanje koliko su deca pod stresom tokom svog boravka u osnovnoj školi.

"Činjenica da su deca danas dosta opterećena i pod velikim stresom. Pritisak im stvaraju roditelji, ali i nastavnici, jer među njima često ima onih koji misle da je njihov predmet najvažniji. A oni npr predaju muzićko vaspitanje. Sve to treba standardizovati i prepoznati problem na vreme, jer će deca vremenom sve više oboljevati od opake moderne bolesti"

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji