OVO JE ČOVEK KOJI JE JUČE U JOHOVICI UBIO TAŠTU, TEŠKO RANIO ŽENU, PA SE UBIO: Poznati su detalji MASAKRA (FOTO)

Lekari se još bore za život žene

Bosanski mediji javljaju da je poznat identitet muškarca koji je juče u crno zavio mesto Johovicu kod Velike Kladuše, nakon što je ubio taštu, teško ranio suprugu, a potom presudio sebi.

Kako saznaje portal "Avaza", radi se o Nurfetu Kudiću.

On je juče u pomahnitalom pohodu upucao 49-godišnju taštu. Potom je ranio 25-godišnju suprugu kojoj se lekari i dalje bore za život. Na kraju je ispalio u sebe hitac. Kudić je davao znake života, ali je ubrzo preminuo.

Prema nezvaničnim informacijama, Kudića je napustila supruga pa je otišao do njenih roditelja da je vrati. Sumnja se da žena nije htela da udovolji zahtevu supruga pa je posle toga došlo do krvoprolića.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji