MLADIĆ IZ BEOGRADA PREGAZIO 6 PEŠAKA U BUDVI: Posle nesreće ostavio BMW i pobegao pešice MEĐU POVREĐENIMA I DRŽAVLJANI SRBIJE

Budvanska policija raspisala je poternicu za L.B (20) iz Beograda koji je jedan sat iza ponoći svojim BMW pokosio šest pešaka.

Policijske patrole su sinoć blokirale izlaze iz grada nakon što je pronađen BMW na putu ka brdu Topliš koga je Beograđanin ostavio bežeći od policijske potrage.

Vijeste prenose da je mladić oko 1.15 sati na glavnom gradskom bulevaru izazvao saobraćajnu nesreću i povredio šest pešaka koji su se zadesili na trotoaru vraćajući se iz grada.

Povređeni su državljani Srbije A.C. (19) iz Loznice, S.B. (18) iz Banje Koviljače, N.L. (18) iz Tršića i N.M. (19) iz Banje Koviljače odnosno državljani Severne Makedonije Lj.P. (70) iz Ohrida i N.C. (50) iz Ohrida.

Svi pešaci zadobili su lakše telesne povrede i transportovani su u kotorsku bolnicu.

Nakon što ih je pokosio, Beograđanin je navodno nastavio da vozi, a nije se ni zaustavio da vidi šta je sa povređenima. Ubrzo na mesto nesreće dolazi policija, a patrole interventne jedinice CB Budva kreću u poteru.

Mladić je pokušao da preko Topliša pobegne iz Budve, ali nakon što je video da je grad blokiran pravi još jednu saobraćajnu nezgodu oko 1.20 sati na Jadranskom putu gde udara u "tojotu", a potom i još nekoliko parkiranih automobila.

Tada izlazi iz automobila i beži u naselje.

Policijska akcija je i dalje u toku i traga se za mladićem. Policija je uspela da identifikuje o kome se radi i obavešteni su svi granični prelazi.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji