Tošić pronađen MRTAV: Velika fudbalska legenda ostavila iza sebe oproštajno pismo. Svi su u šoku, porodica van sebe od tuge!

Vijest o smrti poznatog fudbalera Dejana Tošića je uznemirila sve. On je nažalost izgubio život u 55. godini. Smatran je kao jako inteligentan i pošten čovjek koji se mnogo trudio da zaradi i svoj život da dovede do jedne visoke ljestvice.

On je nažalost odlučio da sam sebi oduzme život. Nije preminuo prirodnom smrću već se nešto dogodilo što ga je nažalost navelo da uradi nešto nezamislivo, a to je da digne ruku na samog sebe. On je imao kuću u Suvom Dolu. Tamo ne stanuje i nikoga nema niti ga ko posjećuje jer su bližnji tvrdili da tamo odlazi samo kada ima namjeru da bude sam.

Tamo je ujedno i okončao svoj život. Policija se pojavila kada je njegova najbitnija osoba pozvala i rekla da joj ne odgovara a da je prethodno napisao nešto što ju je zabrinulo. Velika je tuga kada neko oduzme sebi oduzme život, a pogotovo kada se za njega zna da je potencijal.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji