Print this page

STRAVA I ŽASU U CRNOJ GORI: Snimak ovog udesa iz Budve ostaviće vas u neverici (VIDEO)

Na fejsbuk stranici Podgorički vremeplov osvanuo je nesvakidašnji video snimak koji beleži sledeću scenu: momak prelazi ulicu, na njega naleće motociklista, te obojica padaju. Zatim, pešak ustaje, kao da se ništa nije dogodilo, i odlazi u – prodavnicu!

Kako se navodi u grupi i vidi na samom snimku, ova scena se odigrala juče u Budvi, a sve su zabeležile nadzorne kamere ispred lokalnog marketa.

Pešak je prelazio ulicu van pešačkog prelaza, a kada je motociklista naleteo na njega, obojica su završili na asfaltu. Pešak je odmah ustao, doduše, delujući pomalo zbunjeno, ali ubrzo se vratio svojoj prvobitnoj nameri: odlasku u kupovinu.

Čini se da ni vozač motora nije ozbiljno povređen, jer je i on ubrzo ustao i odvukao oboreni motor dalje od kolovoza.

“Možda je mislio da nije njega udario”, šaljivo je prokomentarisao jedan od pratilaca ove fejsbuk stranice, a drugi se nadovezao komentarom: “Možda ne pričaju”.

Ipak, ima i onih koji su uvideli ozbiljnost nesavesnog ophođenja u saobraćaju, te su zaključili da se udareni pešak udaljio “kao da ništa nije bilo”, jer zna da je kriv što nije koristio obeleženi pešački prelaz.

Drugi napominju da je zbog krivice pešaka motociklista mogao dobiti pozamašnu odštetu, a neki se čude i izostanku reakcije drugih učesnika u saobraćaju.

“Kako skaču ljudi odma’ da pomognu drugome čo'eku na ulicu pa ovo ima samo u Crnu Goru ‘vak'ih junaka i dobročinitelja!”, primetio je jedan korisnik fejsbuka, dok je drugi kratko zaključio: “Vruć je on još, videće kad se ohladi.”

Video virnite baš: ovde