JEZIVO! JULIJA JE SEBI I DEČKU ODSEKLA ŠAKE MOTORNOM TESTEROM ZBOG OSIGURANJA: Nisam namerno, moj život je upropašten!

Slovenka Julija Adlešić (22) i njen dečko osuđeni su danas u Ljubljani na dve, odnosno tri godine zatvora zbog toga što je ona, kako je presuđeno, zbog novca od osiguranja namerno odrezala šaku sebi i svom dečku.

Julijin dečko je osuđen na tri godine zatvora, a ona je dobila dve godine uslovno, s tim da će kaznu služiti u kućnom pritvoru, preneli su sloenački mediji.

Ona je svom dečku i sebi cirkularnom testerom odsekla šake početkom prošle godine.

Na suđenju u Ljubljani je tvrdila da ništa nije učinila namerno. 

"Moja mladost je upropaštena. Izgubila sam ruku sa 20 godina, a samo ja znam kako", rekla je Julija, preneo je slovenački portal 24ur. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji