To je ta njuška: Ovo je komunalac koji je maltretirao prodavca lubenica do smrti! (FOTO)

Slika je objavljena na jednoj od FB stranica koja se bori protiv torture Komunalne policije nad građanima!

Reč je o Goranu Bjelopavliću, koji je jedan od dvojice komunalaca koji su prodavca lubenica na pijaci legitimisali i, kako njegova porodica tvrdi, maltretirali, iako je preživeo dva srčana udara - i na kraju izazvali i treći.

Slika je objavljena na jednoj od FB stranica koja se bori protiv torture Komunalne polcije nad građanima!

Da podsetimo, kako tvrde očevici koji su tog dana bili na pijaci, komunalci su prema prodavcu bili brutalni, pa je njemu pozlilo i umro je pred svojom ženom i kćerkom, koje su radile zajedno sa njim.

Inicijalni problem bio je što su lubenice prodavca virile "20 cm van predviđenog prostora".

Načelnik Komunalne policije, Nikola Ristić je, kako se nezvanično saznaje, pokrenuo disciplinske mere.

On je podneo zahtev za pokretanje disciplinskog postupka protiv Bjeopavlića gradskoj upravi i on će biti suspendovan do okončanja postupka. Suspendovan je i kolega koji je bio sa njim u patroli.

Slučaj ispituju i javni tužilac, ali i zaštitnik građana Beograda.

Nakon napada na prodavca, građani su i na internetu, ali i uživo iskazivali bes pa su čak zasuli lubenicama zgradu Komunalne policije.

No, tragom priče, otišli smo i do prodavaca u centru grada koji su nam potvrdili da se brojni komunalci nad njima iživljavaju, i čak konfiskuju robu bez ikakve potvrde.

Ostaje da se vidi da li će ovaj slučaj promeniti stvari u ovoj službi, kako ne bi dolazilo do sličnih scenarija.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji