“Bio je sav KRVAV, zanemeo sam”: Otac izbodenog mladića u Zemunu otkrio šta je prethodilo ekscesu (FOTO)

Hvatajući se za glavu, otac je neprestano ponavljao – ovo je strašno

Završio sam sa poslom, kad me je pozvao najstariji sin Kadrija (24) i kaže: „Dođi kući, brzo dođi kući.” Ulazim na kapiju i vidim sina kako sedi na kauču ispred kuće, prilazim mu, a on mi kaže: „Tata, vidi šta mi je uradio.” Sav krvav, rasporene ruke, sa ubodom u stomak i sa četiri-pet uboda u leđima. Zanemeo sam.

Ovo su reči Dauta M,. (47), oca mladića koga je rođeni brat E. M. (16) na krajnje monstruozan način pokušao da ubije. Sve se dogodilo u njihovoj porodičnoj kući u Batajnici.

– Moj najstariji sin je došao sa posla oko 14 časova. Kod kuće ga je dočekao moj najmlađi sin. Kako sam razumeo starijeg sina, ovaj mali ga je slagao i rekao da sam mu poručio da pogleda frižider jer nešto curi. Kada se on savio, ovaj mu je zario dva noža u leđa – šokirano prepričava otac. Idući prema kuhinji da nam pokaže gde se sve dogodilo, Daut, hvatajući se za glavu, neprestano ponavlja – ovo je strašno.

– Pronašao sam i kutije noževa koje je kupio u lokalnoj prodavnici. Kupio je i velike crne kese za đubre, sonu kiselinu, najlone. On je sve pripremio da izmasakrira brata. Kuhinju je oblepio najlonima, a spremio je nekoliko dubokih vangli. Maloletnik je posle napada na brata otišao u policijsku stanicu Batajnica. Imao je posekotine na šakama.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji