OVO VAM JE TOLERANCIJA, SLEDEĆI PUT ĆU GA RUKAMA ZADAVITI! Još jedna svađa zbog pasa u Beogradu! Žena spasila životinju od nasilnog muškarca (VIDEO)

Još jedna svađa zbog pasa zabeležena je na ulicama Beograda

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se kako muškarac, koji je izveo svog psa u šentju, preti ženi na ulici da će uličnog psa kog je prethodno izudarao, sledeći put zadaviti. Žena je tog psa inače sakrila u svoj lokal ne bi li ga spasila daljeg batinjanja.

- Morate da imate toleranciju - čuje se na snimku kako žena govori razbesnelom muškarcu, dok joj on na to odgovara "Ovo vam je tolerancija. Dovde mogu. Sledeći put ću ga rukama zadaviti."

Kako se još vidi na snimku, muškarac za koga u kometnarima tvrde da je prethodno napao uličnog psa, šeta svog, i to bez povoca, koji mu je sve vreme u ruci, pa se pretpostavlja da je prethodno došlo do sukoba između njegove i ulične životinje. To je očigledno izazvalo bes kod muškarca, te je primenio i fizičku silu.

View this post on Instagram

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

U komentarima ispod objave koja stoji na Instagramu brojni su komentari podrške ženi koja je spasila uličnog psa, dok su sa druge strane ogorčeni muškarcem, te smatraju kako ga za ove nasilne i preteće reči svakako treba prijaviti, ali i da i policija treba da reaguje, piše Blic.

Pored ovih, bilo je i komentara koji ističu da ovaj slučaj samo pokazuje koliko je povodac kada šetamo svoje pse bitan, i koliko može spasiti i nas i životinje.

Ovaj sukob desio se na raskrsnici Sarajevske i Višegradske ulice.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji