ZAŠTO TI, ZAŠTO? SMEJALE SMO SE I PLAKALE ZAJEDNO: Drugovi se potresnim porukama opraštaju od Lolite, poginule na putu za Vrbovski

Devojka Lolita Z. stara 22 godine poginula je rano jutros na putu za Vrbovski, a sa njom je bio i njen brat (14) od tetke S. S.

Njeni prijatelji opraštaju se na društvenim mrežama emotivnim porukama.

"Zašto ti, zašto? Smejale smo se i plakale zajedno. Falićeš mi mnogo", napisala je njena drugarica na svom Instagram profilu.

Samo nekoliko sati pre nego što su poginuli u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu za naselje Vrbovski njih dvoje slavili su sa prijateljima. O tome svedoči poslednja fotografija koju je devojka objavila na svom Instagram profilu, na kojoj se vide flaše piva i komentar: “Pa da krenemo”.

Nekoliko sati kasnije, duboko iza ponoći, Lolita je sa svojim dečkom S. V. (32), drugaricom i četrnaestogodišnjim bratom od tetke krenula kolima, kojima je upravljao S. V, ka naselju Vrbovski gde je tinejdžer privremeno boravio sa porodicom.

Na skretanju za Vrbovski Lolita je, prema do sada poznatim informacijama, dečku tražila automobil da sama odveze brata do kuće, međutim nekoliko minuta kasnije, na oštroj krivini, sleteli su s puta pravo u kanal.

Lolitin dečko, zabrinut što se ne vraća i ne javlja na telefon prijavio je policiji da su nestali i policija je krenula u potragu. Potragu je znatno otežavala magla koja se noćas spustila u tom delu grada, a rano jutros, oko 4 sata, automobil je pronađen u kanalu.

Vatrogasci su, prema rečima meštana, dva sata vadili vozilo iz vode i iz olupine izvukli tela brata i sestre.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji