PORED OVE KLUPICE JE USRED BELA DANA UMRLA DEVOJKA (25)! Hitna pomoć pokušala da je oživi, ALI UZALUD! (FOTO)

Njeno telo je ubrzo nakon uviđaja odneto

 

Devojka stara 25 godina pronađena je mrtva danas pored klupe u beogradskom parku na uglu Tiršove i Pasterove ulice.

Ovo je mesto na kom je ona pronađena:

 

Ekipa Hitne pomoći pokušala je reanimaciju, međutim devojka nije davala znake života. Na licu mesta bila je policija koja je obavila uviđaj, ali i porodica preminule devojke.

 

Prema rečima očevidaca, njeno telo je ubrzo nakon uviđaja odneto. Prema pisanju pojedinih medija nesrećna devojka verovatno neposredno pre smrti, uzela veću dozu narkotika.

Na mestu nesreće, u parkiću kod Tiršove našla se i ekipa Espresa. Osim očevidaca iz obližnjih radnji, niko ni ne zna šta se pre samo sat vremena tu desilo. Ljudi normalno prolaze ovuda, a neki su čak i sedeli ne sluteći da je jedan život nedavno tu izgubljen.

 

Telo nesrećne devojke odneto je na obdukciju, nakon koje će biti utvrđen tačan uzrok njene smrti.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji