UBACIO MAČKU MEĐU DVA AGRESIVNA KRVOLOČNA PSA: Devojčica sa osmehom na licu mirno gledala i snimala! (VIDEO)

Snimak koji je preplavio društvene mreže

 

Često smo, nažalost, svedoci brutalnosti mladih.

 

Snimak koji je preplavio društvene mreže, sa sigurnošću možemo reći da je uznemirujući. Na snimku se jasno vidi kako maloletni dečak N.A (12), drži macu i devojčica koja snima sve to. U tom trenutku, devojčica sa smehom nagovara dečaka da ubaci malu macu u dvorište u kom se nalaze dva agresivna psa.Kada su videli kako su dva psa na brutalan način počela da dave mačku, dečak je vikao kako nije znao da će psi to da urade, dok se devojčica koja je sve to snimila telefonom, smejala i dalje.

Udruženje Levijatan je osudilo ovaj čin, rekavši da država radi ono što treba da radi Levijatan ne bi morao da postoji, a roditelji ovog budućeg Petkova Steve, bi bili strogo kažnjeni!

 

Brojni korisnici društvenih mreža osudili su ovakav čin i postavili pitanja šta rade roditelji koji ne vaspitavaju adekvatno svoju decu, ali i država koja ne sankcioniše ovakve postupke.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji