BRUTALNO PRETUKLA ĆERKICU! Slavica Đilas pod istragom, za njenom majkom Lidijom POKRENUTA POTRAGA!

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu zatražilo je od sudije za prethodni postupak Drugog osnovnog suda da produži pritvor Slavici Ð. (27), majci osumnjičenoj da je prošlog meseca u Grockoj tukla svoju trogodišnju ćerku, kako ne bi uticala na svedoka i kako ne bi ponovila krivično delo

Slavica je saslušana, svedoci su ispitani i obavljeno je psihijatrijsko veštačenje osumnjičene. Takođe je doneta naredba za obavljanje drugih neophodnih veštačenja zbog utvrđivanja okolnosti pod kojima je majka Slavica Đilas izvršila pomenuto krivično delo koje je zbog načina i posledica izazvalo veliko uznemirenje i intresovanje javnosti.

Svedok Lidija Đilas nije dostupna državnim organima i poslednji put je viđena u televizijskoj emisiji 29. oktobra kada je govorila o batinama i za njom je raspisana potraga.

Drugo osnovno javno tužilaštvo zatražilo je od sudije za prethodni postupak Drugog osnovnog suda da Slavici produži pritvor.

Inače, Slavica Ð. (27), osumnjičena je da je tukla svoju trogodišnju ćerku, dok ona vrišti i plače, nakon što se snimak tog nasilja pojavio na društvenim mrežama.

Na snimku se vidi i čuje kako jedna žena šamara, vuče i tuče malu devojčicu, nakon čega je bacila na pod i nastavila da je šamara.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji