ISPOVEST MAJKE DEVOJČICE KOJU JE DEDA SILOVAO! Pretio joj je da će je ubiti ako nam bilo šta kaže, dete više nije izdržalo

U ispovesti koju je majka dala za Informer.rs otkrila je šta se tačno dešavalo sa njenim svekrom i ćerkom. Pretio joj je da nikom ne sme da kaže šta rade.

Majka devojčice koju je, kako se sumnja deda D.D. (61) silovao ia Informer.rs otkrila je detalje jezivog zločina. Naime, ona je navela da je deda već neko vreme vršio nedozvoljene polne radnje nad njenom ćerkom, kao i da je terao da svašta radi. 

- Još uvek ne znamo tačno šta je se sve dešavalo, odlučila je da nam kaže kad je silovao i kad više, verovatno nije mogla da izdrži zlostavljanje. Silovanje se prema njenim rečima desilo nedavno i ona nam je pre dva dana rekla - objašnjava majka devojčice i dodaje:

- Objasnila mi je da je morala da ćuti jer joj je deda pretio da će ubiti nju, a i nas ukoliko nam kaže. Terao je da mu radi razne gadosti.Nisam mogla da verujem da je bio u stanju tako nešto da uradi ,ali nisam imala razloga ni da sumnjam u nju. Odmah smo ga prijavili policiji - kaže naša sagovornica. 

Deda se uplašio i pobegao

Prema njenim rečima pre nego joj je ćerka sve otkrila rekla je i dedi da će ga prijaviti. 

- Kazala mu je da će reći meni sve šta joj radi. Verovatno je se uplašio i u trenutku kada smo mi saznali on je pobegao. Prijavili smo policiji ali i svim rođacima da nam jave ukoliko ga vide - kaže majka i dodaje da je još uvek u šoku zbog svega.

Još uvek vidno uznemirena zbog svega dodaje da ne zna odakle joj snage.  

- Iskreno da vam kažem ne zna kako stojim na nogama sve nas je ovo mnogo potreslo. Sreća te je devojčica jaka i u  dobrom psihičkom stanju. Zna da je uradila pravu stvar što ga je prijavila i da nije imala razloga da se plaši, ali ipak je samo dete ima 13 godina - kaže majka devojčice. 

Devojčica zasad dobro

Kako nam je objasnila  sa devojčicom su pričali stručni ljudi, a podvrgnuta je i zdravstvenim pregledima. 

- Za sada se dobro drži videćemo kako će biti kasnije - rekla je majka. 

Kako nezvanično saznajemo D.D. su uhapsili inspektori PS Čukarica u saradanji sa kolegama iz UKP-a  zbog sumnje da je silovao unuku. Saslušanje osumnjičenog zakazano je za sutra u Višem javnom tužilaštvu. 

Ukoliko se dokaže da je zaista silovao unuku prema našem krivičnom zakonu preti mu kazna doživotnog zatvora

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji