VIDEO SAM MRTVU ĆERKU U LOKVI KRVI! Otac devojčice (3) nastradale na Karaburmi neutešan!

Vozač kombija nije video da se deca igraju, pa je udario moju Heću. Ona je pala pod vozilo, a vozač ju je pregazio više puta, rekao je Emran Idrizaj, otac nastradale Heću (3)

Sedeo sam iza kuće kada sam čuo brata, koji viče da je moju ćerku Heću pregazio kombi. Trčao sam kao bez duše i na ulici video ćerkino smrskano telo kako leži u lokvi krvi. Nikome ne želim da tako vidi svoje dete, rekao je Emran Idrizaj, otac trogodišnje Heću, koju je u četvrtak pregazio kombi brze pošte u Kornatskoj ulici na Karaburmi u Beogradu.

Emran i njegova supruga Marija, koji imaju šestoro dece, ne mogu da dođu sebi nakon što im je pred kućom poginula najmlađa ćerka, njihova mezimica.

- Kombi brze pošte je došao kod komšija kako bi im dostavio paket. Ulica je veoma uska i vozač je pokušao da napravi polukružno skretanje. Nije video da se deca igraju, pa je udario moju Heću.

Ona je pala pod kombi, a vozač je krenuo napred i pregazio ju je. Moj brat Emre je počeo da viče da vozač stane, ali on nije čuo, pa je krenuo u rikverc i ponovo prešao preko tela moje mezimice - priča otac deteta i dodaje:

- Gušio sam se dok sam prilazio mestu nesreće. Video sam Heću kako sva polomljena leži na ulici u lokvi krvi. Ne mogu da vam objasnim kako sam se osećao. Nikada to neću zaboraviti. Moja tetka je Heću polivala vodom i pokušavala da je osvesti. Zgrabio sam ćerku, utrčao u kola i krenuo ka domu zdravlja. Pozvao sam ženu, koja je otišla po drugu decu u školu, i rekao joj šta se desilo.

Tuga

Svi smo mislili da će preživeti. A onda su nam rekli da je umrla. Naša radost nije izdržala - Marija, devojčicina majka

Devojčicina majka Marija kaže da se, dok je čekala u domu zdravlja, sve vreme nadala da će lekari uspeti da spasu njenu ćerku.

- Četrdeset pet minuta su je oživljavali. Mi smo čekali, jer nismo mogli da budemo pored nje. Stajali smo u hodniku. Došla je i policija, pričali su sa nama... Mi smo i dalje čekali i nadali se...

Svi smo mislili da će preživeti. A onda su nam rekli da je umrla. Naša radost nije izdržala. Najmlađe dete mi je poginulo pred kućom - kaže očajna majka Marija.

Podsetimo, jeziva tragedija dogodila se u četvrtak oko 12 časova u naselju Mali Leskovac dok se nesrećna devojčica igrala sa decom na ulici. Nakon nesreće policija je uhapsila vozača Igora D.Ž (28), kom je određeno zadržavanje do 48 sati. On je u petak saslušan u Prvom osnovnom tužilaštvu.

- Osumnjičeni vozač nije negirao da je pregazio dete, ali je izjavio da nije odgovoran što se dete od tri godine, koje nije mogao nikako da vidi, našlo na putu - kažu u tužilaštvu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je od sudije za prethodni postupak zatražilo da vozaču bude određenŽ jednomesečni pritvor.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji