KAD SE NAPIJE POSTAJE ČUDOVIŠTE: Komšije muškarca koji je pretukao ćerku, zeta i unuku šokirane UMESTO DA SLAVE SLAVU, DOBILI SU BATINE

"Iz kuće se stalno čuje vika i dreka. To su jezivi prizori, on kada se napije ne zna šta radi. Čovek jednostavo nije pri sebi. Pokušao sam da pričam sa njim, ali bezuspešno. Ovo što se desilo je stvarno previše", priča za "Blic" šokirani stric Dragoslava A. (65) koji je uhapšen zbog brutalnog porodičnog nasilja nad ćerkom, zetom i unukom.

Dragoslav A. (65) sumnjiči se za nasilje u porodičnom stanu u ulici Stari vinogradi, kada je u alkoholisanom stanju nakon svađe ugrizao svoju ćerku, lupio joj šamar i udario je u vrat. Nakon toga, nasrnuo je na unuku i udario je u glavu, šutnuo u stomak a potom je i zeta ugrizao.

Kako se sumnja, Dragoslav se uputio svojoj kući gde je bila njegova supruga koja je od straha pobegla.

- Dragoslav je i ranije bio nasilan prema porodici, ali očigledno da su tek sada skupili hrabrost da ga prijave. On je ranije vozio kamione, a uvek je bio sklon alkoholu. Kuću u kojoj se desilo to jezivo naselje on je dao ćerki, da živi tu sa porodicom. Ona ima dva sina i tu ćerkicu. Muž i jedan sin rade u vojsci, oni su vojna lica - kaže zabrinuti stric i dodaje:

- Od kada je u penziji, on i žena imaju baštu i plastenike gde gaje biljke koje prodaju. Od toga žive. Secka i gaji bilje, a kad se napije postane čudovište. To je strašno, celom ulicom se ori vika i dreka - u jednom dahu nam priča naš sagovornik.

Komšije ove porodice, potvrdile su navode strica nasilnika i istakle da je čak bio nasilan i prema svojim stanarima, koji su pobegli glavom bez obzira.

- On i žena žive u velikoj kući na drugom spratu. Prvi sprat izdaju stanarima, i to je tako oduvek. Od kad ih znamo. Pre par godina, živeo je tu jedan bračni par. Celu tu noć čula se svađa i dranje. Napio se i počeo da bije stanare, koji su odmah sutra ujutru izneli stvari i pobegli odatle - priča zatečena komšinica i napominje da im je juče bila slava, te da umesto veselja i poklona, porodica je dobila batine.

- Gordana je divna žena, ona ne stigne da dođe do mene na kafu koliko radi. Po ceo dan je u bašti i stvarno je posvećena svom poslu. Kakva tragedija i užas. Treba ga zatvoriti - kaže za "Blic" zabrinuta komšinica.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji