POTRESNE SCENE NA GROBLJU LEŠĆE, SAHRANJEN RADNIK KOJI JE POGINUO NA GRADILIŠTU: Na stotine prijatelja, kolega oprostilo se od Stefana! Porodica neutešna (FOTO)

Stefan Dabetić (26), radnik koji je prošlog petak nastradao kada je pao sa 17. sprata kule B koja se gradi u okviru projekta "Beograd na vodi", sahranjen je danas na groblju Lešće u Beogradu.

Sahrani su prisustvovali članovi porodice, stotine Stefanovih prijatelja, kolega i poznanika koji su se u suzama oprostili od nastradalog radnika.

 Stefana je kroz ceo život pratila nemaština, pa je rano morao da počne da radi. On je posle završenog Građevinskog fakutleta našao posao u struci, ali nije ni sanjao da će ga rad na gradilištu odvesti u smrt.

On je prošlog petka, zajedno s kolegom Acom Šimunovim pao sa 17. sprata novoizgrađene kule B u Beogradu na vodi. I dalje nije poznato kako je došlo do ove nesreće, a ranije je objavljeno da su obojica prošla kompletnu obuku, imala punu opremu i bili uredno prijavljeni.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji