SAŠINA UMRLICA IZNAD ALEKSANDRINE: Batočina u šoku i neverici, tri dečaka u saobraćajnoj nesreći ostala i bez oca (FOTO)

DAN posle teške saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo Saša Kostadinović, master agronomije i samohrani otac tri sina, meštani Batočine, kao i porodica, i dalje su u šoku i neverici.

Na kući Sašine majke Vidosave umrlica za sina. Nesrećna žena otišla je, kako nam kažu komšije, da sa još nekim članovima porodice kupi potrebnu pogrebnu opremu za njegovu sahranu.

Kako saznajemo, ona je u veoma teškom stanju s obzirom na to da je izgubila Sašinu sestru, koja je stradala u saobraćajnoj nesreći sa svega 21 godinu, kao i supruga koji je tragično izgubio život u požaru.

I u kući Sašinog tasta i tašte, Aleksandra i Dragane Petrović tuga i muk. Ispod Sašine umrlice stoji i umrlica njihove ćerke, a njegove supruge Aleksandre, koja je preminula pre pet godina.

U porodičnu kuću, u kojoj je do juče Saša živeo sa tri maloletna sina, iz minuta u minut pristižu rodbina, komšije i prijatelji da izjave saučešće. Svi imaju samo reči hvale za tragično stradalog, kako kažu, "valjanog sina, oca, zeta, komšiju i kolegu".

Inače, Saša Kostadinović biće sahranjen sutra na groblju u Batočini. Nadležni iz Opštine obećali su svu pomoć porodici, a saopštili su i da će finansirati decu dok ne završe školovanje.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji