NOVI DETALJI STRAVIČNE TRAGEDIJE NA AUTO-PUTU: Uhapšena ćerka kojoj je poginula majka, a otac teško povređen

Policija je uhapsila devojku zbog sumnje da je ona upravljala "opelom" koji je danas popodne na auto-putu kod Bubanj potoka izazvao stravičan sudar u kojem joj je poginula majka a otac je teško povređen.

Devojci je po nalogu Drugog osnovnog tužilaštva u Beogradu određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati, a u tom roku će biti saslušana u tužilaštvu. Devojka ima dvojno državljanstvo Holandije i Turske državljanstvo.

U sudaru tri automobila danas oko 14 sati nedaleko od naplatne rampe na Bubanj potoku poginula je majka devojke, dok je otac teško povređen, kao i više putnika iz drugog vozila novosadske registracije.

Nesreća se, kako se pretpostavlja, dogodila na oko 200 metara od naplatne rampe Vrčin, kada je "opel" holandskih registarskih oznaka iz pravca Beograda ka Niš, probio je zaštitnu ogradu i udario u dva automobila sa srpskim tablicama koja su mu nailazila u susret.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji