TUGA DO NEBA U BORČI: Nikola Restak ispraćen uz jauke porodice i prijatelja - sumnja se da je oduzeo sebi život (FOTO)

Nikola Restak (38) iz Borče koji je pretučen u teretani, u maju prošle godine, u utorak je nađen obešen u svojoj kući, a sumnja se da je nakon svega upao u depresiju.

Na Starom groblju u Borči danas je u prisustvu mnogobrojne porodice, prijatelja i poznanika na večni počinak ispraćen vlasnik teretane Nikola Restak.

Tuga na groblju je bila osetna, povorka koja ispraća mladog Nikola bila je tiha, samo su se čuli jecaji oca koji je zvao dozivao svog sina.

Katolički sveštenik je započeo opelo, dok su otac i uža porodica plakali nad sandukom Nikole i dozivali ga. 

Sahrana se završila srceparajućom atmosferom i suzama dok su Nikolu spuštali u raku i ljudi razilazili.

Podsećanja radi, trojica muškaraca ušla su 14. maja u "Olimpic", gde su pretukli Restaka, a snimak incidenta pojavio se i na mrežama. Dok Nikolu udaraju po celom telu, uključujući i glavu, jedna osoba uzalud pokušava da ih razdvoji.

Njemu su prišla trojica muškaraca, a jednog od njih Nikola je navodno prepoznao kao M. L. i tada je tvrdio da je reč o čoveku koji u Borči predstavlja "strah i trepet".

- Nikola je bio loše nakon napada, a u depresiju je upao i nakon operacija oko koje su bile neuspešne. Međutim, niko nije verovao da će dići ruku na sebe. Bio je divan drug- krtako je rekao jedan od Nikolinih prijatelja.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji