"NEKA TE ANĐELI ČUVAJU" Velika tragedija POTRESLA SRBIJU: Teške reči nakon Natalijine (24) SMRTI na VMA (FOTO)

Natalija Cvetković (24) noćas je preminula na VMA gde je transportovana iz Crne Gore kada joj je iznenada stalo srce. Ona je dok je boravila u Crnoj Gori iznenada osetila veliki bol u grudima, nakon čega je usledio srčani zastoj, a potom i koma.

Ona je transportovana helikopterom od Kotora do Beograda, kako bi bilo nastavljeno lečenje, ali nažalost njeno srce nije izdržalo.

Nakon objavljene vesti da je preminula na Vojno medicinskoj akademiji, ljudi ne prestaju da se oglašavaju na internetu kako bi uputili iskreno saučešće porodici.

- Neopisiva tragedija za njenu mladost - piše u komentaru ispod objave o njenoj preranoj smrti.

- Neizmerna tuga, još jedna oteta mladost - napisao je jedan korisnik.

- Tuga do neba. Počivaj sa anđelima u carstvu nebeskom - piše na Fejsbuku, a komentari ne prestaju da se ređaju. Mnogi žale zbog odlaska ovog mladog života.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji