MRZEO SI NEPRAVDU, NA SILU SI GLAVU DAO: Novine pune čitulja za ubijenog pilota Vuka, poruka od NJEGOVE PRINCEZE slama srca (FOTO)

Pilot Vuk Jolović (31) ubijen je u Jakovu, a osumnjičeni za ovaj zločin Đura N. (23) predao se juče policiji.

Porodica i prijatelji ne prestaju da oplakuju mladog pilota, pa tako objavljuju potresne oproštajne poruke na društvenim mrežama ali novinama.

- Dragi naš Vujo, nisu ti bili dovoljni naši zagrljaji. Otišao si u zagrljaj kod brata Vlajka. Rođeni naš, voli te tvoja kuća.

- Prerano si otišao i zauvek ćemo te ostati đeljni. Volimo te.

- Hvala ti što si nam dozvolio da budemo deo tvog života i tvoji prijatelji, Batana. Poslednji pozdrav, Vule, neka te anđeli čuvaju.

- Mrzeo si nepravdu. Na silu si za pravdu glavu dao. Bog nije u sili nego u pravdi. Zato, brate naš, ko za pravdu glavu daje, ništa mu drugo do Cartva Nebeskog ne preostaje. Žviš!

- Hvala ti što si mi ovo malo detinjstva učinio čarobnim, volim te najviše, tvoja princeza Marta.

Među prijateljima koji su se oprostili od Jolovića je i reprezentativka odbojkaškog tima Srbije Jovana Stevanović.

Inače, Miloš M., brat Vuka Jolovića koji je ubijen pred njegovim očima u Jakovu tvrdi da je osumnjičeni Đura N. ubio mladog pilota jer je on štitio dečaka kog je kuvar maltretirao i terao ga da skače u Savu, te sve to snimao telefonom.

Podsetimo, u nedelju oko 20 časova, Đura N. zapucao je iz kalašnjikova na pilota Vuka Jolovića i smrtno ga ranio u stomak. Miloš M. je brata odvezao do najbliže zdravstvene ustanove, ali je mladić umro. Đura N. posle pucnjave seo je u kola i pobegao. Zločin se, da podsetimo, dogodio ispred kuće u kojoj Đura N. živi sa porodicom.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji