VREDNA 2 MILIONA EURA: Evo kako izgleda vila MILORADA DODIKA na Dedinju (FOTO)

TUŽILAŠTVO BOSNE I HERCEGOVINE JE ODLUČILO DA SPROVEDE NAREDBU O SPROVOĐENJU ISTRAGE PROTIV NEKOLIKO OSOBA KOJE SU UMEŠANE U KUPOVINU VILE NA DEDINJU, A ČIJI JE VLASNIK MILORAD DODIK.

Kako piše televizija N1, spomenutu vilu je Milorad Dodik kupio pre 11 godina, a ona je koštala tada 850 hiljada eura. Vila se nalazi u ulici Vaska Pope boj 16 u naselju Dedinje.

Vila koja se prostira na čak 341 kvadratni metar, poseduje i garaže koje su velike 45 metara kvadratnih, a tu ima i neke pomoćne prostorije, kao i zemljište koje se nalaze uz objekat.

Prostrane spavaće sobe, velika kuhinja, WC i dnevni boravak, to je sve što ima MIlorad Dodik u njoj. Vila je inače napravljena 2005.godine, a danas je njena vrednost oko 2.250.00 eura.

Pogledajte kako izgleda iz daljine…

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji