ŠTA SE OVO DEŠAVA SA SRBIJOM: Horor u Lazarevcu, majka iz sve snage bacila bebu na krevet, otac jedva spasio život detetu!

Posle slučaja iz Štrpca, kada je otac ubio jednu bebu staru 40 dana, a drugu ranio, ponovo slučaj napada roditelja na dete u Srbiji!

U Lazarevcu, dečak star 40 dana zadobio je, na svu sreću, samo lakše povrede, nakon što ga je majka u toku svađe sa mužem svom snagom bacila na krevet, piše Blic. 

Dete se nalazi u Univerzitetskoj dečjoj klinici, gde ga je nakon prijave doveo Centar za socijalni rad.

Sve je otkriveno 20. februara, pošto je otac pozvao policiju i prijavio da supruga "nasrće na bebu".

Kako Blic saznaje, otac je policiji ispričao da je njegova supruga danima govorila da će ubiti bebu "jer ju je ona rodila" i može da radi sa detetom "šta god ona hoće".

Dečaka je preuzeo Centar za socijalni rad i odveden je na lekarski pregled, gde je utvrđeno da beba nema vidljivih povreda, ali da je neuhranjena i nije dovoljno napredovala.

- Dečak je dobrog opšteg stanja i njegov otpust iz bolnice se planira u saradnji sa nadležnim Centrom za sledeću nedelju - rekao je za Blic prof. dr Zoran Radojičić, direktor Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji