MAJKA OSTALA NA MESTU MRTVA: Autom pregazio ženu naočigled njene dece u Lazarevcu!

Slađana Lesendrić iz Stepojevca poginula je preksinoć na Ibarskoj magistrali kada je na nju naleteo automobil dok se pored kolovoza šetala sa svoje dvoje dece.

Od siline udara Lesendrićeva je ostala na mestu mrtva, i to pred očima mališana od šest i osam godina. Bahati vozač se nakon udesa nije zaustavio, već je samo dodao gas i pobegao.

Kako nezvanično saznajemo, sinčić nastradale rekao je policiji na uviđaju da mu je majku pregazio sivi automobil, što je potvrdilo još nekoliko svedoka.

- Nesreća se dogodila ispred benzinske pumpe u Stepojevcu i radnici koji su istrčali da pomognu videli su sivi automobil koji se udaljava, što je ponovio i Slađanin sin - rekao je naš izvor blizak istrazi.

Nesrećna žena u trenutku udesa nije pretrčavala ulicu, već se kretala pored kolovoza.

- Slađana se sa dečicom vraćala od svekrve, kojoj je išla da pomogne - pričaju očevici nesreće.

Kako kažu, dečica su čudom preživela.

- Imala je i neka kolica koja je vukla za sobom, izgleda da su se deca zakačila za njih, i to im je spaslo život. Scena koju smo sinoć zatekli bila je jeziva - kažu naši sagovornici. Komšije porodice Lesendrić navode da je Slađanin suprug na privremenom radu u inostranstvu.

- Otac joj je pre nekoliko godina preminuo. Ne možemo da verujemo kakva se tragedija dogodila. Šta će biti s jadnom decompitaju se potresene komšije.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji