SADA BAR ZNAMO DA GA VIŠE NEMA: Telo Uroša Radosavljevića pronađeno posle 4 meseca, NESREĆNA MAJKA IDENTIFIKOVALA SINA

Telo Uroša Radosavljevića (23) koji je nestao pre više od četiri meseca u Vinči pronađeno je na obali Dunava kod Smedereva. Kako saznajemo od porodice telo je pronađeno u subotu popodne, ali je danas identifikovano.

- Ne mogu da verujem da je telo tu pronađeno tim obalama smo prošli ko zna koliko puta...Danas sam bila da ga identifikujem - priča potresena Vera majka nesrećnog mladića.

Ona dodaje da nisu prestajali da tragaju za Urošem i da ih je neizvesnost svakodnevno ubijala.

- Sada bar znamo da ga više nema - rekla je uplakana žena.

Podsetimo, kako je Vera ranije u izjavama za Kurir objasnila da je Uroš otišao na Dunav u noći oko 21.30 sati između 6. i 7. decembra jer ga je drug zamolio da ode da mu izvadi mrežu iz reke. Uroš je bio neplivač i ne bi sebe doveo u situaciju da ulazi u vodu.

Ne verujem da se udavio, a ne znam ni šta je drugo moglo da mu se desi. Njegove stvari nisu pronađene. Drug je objasnio gde je trebalo sin da ode, tamo je pronađen čamac, ali ništa drugo što je pripadalo mom sinu - rekla je tada Vera.

Pošto je telo pronađeno preneto je na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji