SAHRANJEN NAVIJAČ RADA: Iz kapele dopirali JECAJI MAJKE, devojke padale u nesvest, ubijenog mladića ispratilo stotine ljudi

Navijač FK Rada, Ognjen Ikač (23) zvani Kuki, koji je u noći između subote i nedelje ubijen ispred kafića na Vidikovcu, sahranjen je danas u 13 sati na Novom groblju u Beogradu.

Na njegov poslednji ispraćaj, došao je veliki broj ljudi. Ognjen je sahranjen u porodičnoj grobnici, u kojoj počiva njegov otac Predrag Peca Ikač, suvlasnik kazina “Fer plej” koji je ubijen u sačekuši, 19. marta 1999. na Vidikovcu, kada je imao 33 godine.

Ispred kapele, na Novom groblju, danas su se okupili  porodica, prijatelji i navijači FK Rad, kako bi Ognjena ispratili na večni počinak. Na kovčegu je bila velika suza sa belim ružama.

Iz kapele su se čuli jecaji majke i rođaka ubijenog mladića, a nekoliko devojaka je umalo palo u nesvest od tuge i šoka. 

Ognjen je do večne kuće ispraćen uz pleh muziku i pesme: “Tebe nema” i “Tiho noći”.

Ognjenovu majku su sve vreme pridržavali rođaci. Posle opela, Ognjenovo telo je položeno u porodični grobnicu. Veliki buketi cveća prekrivali su Ognjenov grob. 

Ikač je ubijen u pucnjavi, koja se dogodila na raskrsnici na uglu ulica Vidikovački venac i Patrijarha Joanikija u Beogradu. Napadač je u njega ispalio najmanje pet metaka.

Ranjeni Ognjen je, obliven krvlju, nađen na stepeništu zgrade, odakle je kolima Hitne pomoći prebačen do Urgentnog centra, ali je tamo izdahnuo zbog obilnog krvarenja. Policija je identifikovala napadača i traga za njim.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji