Komšija ostavio poruku razuzdanim komšinicama: Manje stenjite ili trpite! (FOTO)

Kada živite u zgradi sa lošom izolacijom, komšije mogu da čuju sve. Svađanje, dreku, muziku...Ali i još mnogo neprijatnih stvari, koje biste najradije sakrili od očiju i ušiju komšiluka.

Jedan komšija, pretpostavljamo Crnogorac (shvatićete zašto kada pročitate poruku), napisao je poruku svojim komšinicama iz zgrade, a sadržaj je krajnje interesantan.

Prva pomisao je - šta može da zameri damama u zgradi? Možda da mnogo viču na decu ili da bacaju delove ručka kroz prozor? To su samo pretpostavke i to pogrešne, jer je komšija skretao pažnju na nešto potpuno drugačije.  

Na Tviteru je osvanula fotografija ove poruke koja je oduševila pola komšiluka u Beogradu.

Naime, on od dama iz svoje zgrade traži da tiše stenju ili da trpe!

Sad recite da komša nije kralj? Verovatno su se drale iz petih žila, pa dozlogrdilo čoveku. A i trulo je zbog dece... 

Tako da dame...Stenjanje svedite na minimum i pazite, jer možda sledeću put komšija reši da prekine "situaciju" i sam vas stiša :)

a

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji