ČOVEK U ZAVOJIMA PROGANJA ZORANA MARJANOVIĆA: Zastrašuje muža nastradale Jelene! (FOTO)

Marjanovićisu u strahu zbog svakog nepoznatog ko se pojavi na nasipu ili u blizini njihovih kuća

Čovek mumija već nekoliko dana uhodi Zorana Marjanovića po Borči. Ovog misterioznog muškarca fotografisali su na nasipu u Crvenki, na kome je Jelena Marjanović ubijena.

Muškarac koji je bio umotan u zavoje dovezao se do nasipa u Crvenki. On je sedeo u automobilu na nasipu i posmatrao ljude i mesto gde je nesrećna Jelena pronađena.

Čovek je izašao iz automobila, stajao pet minuta i gledao u Zorana. Kad su se porodica Marjanović pojavile, muškarac se vratio u automobil. Skinuo je zavoje s glave i još neko vreme je sedeo u automobilu, a zatim se odvezao u nepoznatom pravcu.

- Molim vas, proverite ko je taj čovek. Veoma je čudno što stoji i posmatra šta se dešava. Veoma sam se uznemirila zbog toga - rekla je majka Zorana Marjanovića.

Njen zet se na to nadovezao i rekao da su mu svi sumnjivi.

- Verujte da su mi svi ljudi sumnjivi. Više ne znam ko nam želi dobro, a ko zlo. Ja danju i noću dolazim na nasip ne bih li nekog tu zatekao i donosim cveće koje se konstantno čupa i razbacuje po livadi. Pa kome smetaju moje crvene ruže? Ovaj automobil vidim prvi put, ali nije mi jasno zašto mu je zamotana glava - kazao je Zoran.

Marjanovići su se veoma zabrinuli zbog pojavljivanja ovog misterioznog muškarca, tvrdi naš izvor blizak porodici.

- Zoranova majka se raspitivala kod okupljenih kad je čovek mumija došao i da li ga neko poznaje. Bilo je jezivo, stajao je sa zavojima na glavi i nije skidao pogled sa Zorana. Posle svih neobičnih dešavanja, Marjanovići su u strahu zbog svakog nepoznatog ko se pojavi na nasipu ili u blizini njihovih kuće - dodaje naš izvor.

Ranije je pisano da na nasipu nepoznata osoba svake noći kida i razbacuje ruže koje Zoran ostavlja na mestu gde je telo nesrećne pevačice otkriveno.

- Sumnja se da je muškarac koji se pojavio na nasipu upravo osoba koja kida cveće. Marjanovići su uočili da tokom noći budu počupane samo crvene ruže koje Zoran donose, dok ostalo cveće stoji - priča naš sagovornik i nastavlja:

- Zoran nosi isključivo crvene ruže jer su one simbol ljubavi koju je osećao prema Jeci. Moguće je da je fantom neko ko je opsesivno bio zaljubljen u pevačicu, pa mu to cveće zbog toga smeta - objašnjava izvor.

Interesantno je da nakon pojavljivanja misterioznog muškarca cveće koje ostavljaju za Jelenu niko više ne dira.

Navodno, porodicu ne bi iznenadilo ni da je čovek mumija pripadnik neke sekte.

- Poznato je da sektaši obilaze mesta na kojima su se dogodili zločini i groblja. Ne isključuje se ni mogućnost da neko samo pokušava da zaplaši unesrećene ljude. Bukvalno žive u paklu - kaže poznanik porodice.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji