RODITELJI PODVODILI ĆERKU: Davali je za cigare i čašicu šljivovice, a za 500 dinara terali na...

Ivan M. i njegova supruga Tanja prodavali su ćerku od 13 godina i najbližim susedima, koji su se seksualno iživljavali nad devojčicom i tako naplaćivali čak i kafanske dugove

Ivan M. i njegova supruga Tanja iz Smederevske Palanke, koji su uhapšeni zbog sumnje da su dve godine podvodili ćerku M. M. (15), prodavali su dete i prvim komšijama kako bi otplatili dugove, pa čak i kafanske cehove za šljivovicu, saznaje Kurir.

Među četvoricom uhapšenih „mušterija“ koji su se seksualno iživljavali nad maloletnom devojčicom nalaze se i dvojica najbližih komšija kojima je Ivan M. podvodio maloletnu ćerkicu.

- Oni stanuju u neposrednoj blizini kuće ove porodice. Mnogi meštani su šokirani što su i ta dvojica uhapšena jer niko ne bi mogao da pomisli da su mogli da rade takve gadosti nad devojčicom koja je tada imala 13 godina. Međutim, sumnja se da su roditelji dugovali ovim komšijama novac za hranu, cigarete i posebno alkohol, pa su dug otplaćivali tako što su im podvodili dete. Dešavalo se da podvode ćerku samo da bi platili čašicu rakije - kaže dobroobavešteni izvor Kurira.

Meštani kažu da niko nije ni pretpostavljao šta se dešava u toj kući.

- Oni su tu živeli u domu Tanjinih roditelja i uvek su bili problematični, ali da su takvi monstrumi, niko nije sumnjao - kažu meštani.

M. M. je sa starijom sestrom i roditeljima živela u oronuloj kućici, a kako tvrde meštani, porodica je uglavnom živela od krađa.

- Fizikalisali su po komšiluku, ali su u svakoj kući nešto ukrali. Upadali su i obijali podrume tokom noći, iz nekih kuća su čak odnosili zlato. Deca su im bila gladna i molila za parče hleba po komšiluku - pričaju naši sagovornici.

Zlostavljana devojčica nije išla u osnovnu školu izvesno vreme, a jedan razred je ponavljala tri puta.

- Majka je nju i sestru slala u školu, ali su one bežale. Na kraju joj se sestra udala i otišla u neko selo. Kada su im se roditelji rastali, M. M. je ostala sa ocem, pa su se odselili u Beograd. Međutim, vratila se posle nekog vremena i smeštena je u porodicu koja ju je ponovo upisala u školu - pričaju naši sagovornici.

Ivan i Tanja su se pre godinu dana rastali i odselili, a majka za ćerku nije pitala.

- Devojčica ima određene zdravstvene probleme, međutim, nikada se nikome nije žalila na oca. Ta deca su zapuštena, naučena na krađu i loše su vaspitana - dodaju naši sagovornici.

Podsetimo, osim podvođenja u okolini Palanke, Ivan M. je ćerku dovodio na Plavi most u Beogradu i čekao u kolima dok je ona bila sa „mušterijama“. Otac je čak napravio cenovnik, te je oralni seks naplaćivao 500, a klasični 1.000 dinara. Devojčica je u međuvremenu dobila status žrtve i smeštena je u hraniteljsku porodicu.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji