Print this page

PREOKRET! DETALJI MISTERIOZNE SMRTI STUDENTKINJE U CENTRU BG: Milena (25) sama sebi prerezala vrat dok je visila sa gelendera! Cimeri spavali

Članovi porodice Milene Đ. (25) iz sela nadomak Kruševca od šoka zbog vesti da im je ćerka nađena mrtva sa prerezanima vratom i iscepanim stvarima nisu imali snage da pričaju o tragediji.

Jedan od njihovih rođaka samo je kratko rekao "Igrala se na gelenderu pa se ubila."

Obdukcija je pokazala da je devojka na svirep način oduzela sebi život i da niko drugi nije umešan u taj slučaj.

- Devojka je nađena u lokvi krvi i pantalone su joj bile iscepane. Živela je sa dva cimera, koji su saslušani u policiji i koji su rekli da su spavali i da ništa nisu videli ni čuli. Obdukcija je pokazala da nije silovana i da je samu sebe zaklala - objašnjava sagovornik.

Rezultat obdukcije govori da nije bila napastvovana ili fizički maltretirana, prisutne su samo povrede koje su nastale od udaraca i usled rezanja arterije, a pored njenog tela pronađen je žilet kojim je sebi prerezala vrat.

Stanari u čijoj je zgradi živela nesrećna devojka su bili u šoku.

- Tog jutra oko četiri sata probudio me je jak tresak, pomislio sam da je neko bacio petardu ili tako nešto, ali malo kasnije pažnju mi je privukao žamor ljudi u dvorištu. Pogledao sam kroz terasu i ugledao devojku kako leži na leđima, a oko nje su bile Hitna pomoć i policija. Sišao sam dole i ugledao ogromnu količinu krvi. Tada sam čuo da je devojka preskočila gelender, držeći se jednom rukom za njega, drugom se preklala, a zatim se pustila da padne. Tokom uviđaja su bili prisutni njeni cimeri, koji su bili u šoku i nepovezano govorili da su spavali za vreme tragedije - rekao je stanar zgrade.

Drugi stanari su rekli da ne znaju koliko je tačno devojka tu stanovala sa svojim cimerima, ali se svaki put uljudno javljala i nikada nisu pravili probleme. Prema njihovim rečima, o svemu je odmah obaveštena gazdarica stana, a njene cimere više nismo viđali.

Kako navode stanari samoubistvo Milene Đ. je šesta nasilna smrt po redu u toj zgradi u poslednje dve decenije. Prethodno je bilo pre nekoliko godina kada je na sličan način jedan mladić zbog narkomanske krize skočio s terase.

Istraga je za sada utvrdila da se radi o samoubistvu, ali se još utvrđuju okolnosti pod kojima se dogodila tragedija.