JE*EM LI TI MAJKU, OLOŠU! BUDEŠ LI ME DAO U NOVINE UBIĆU TE! Otvorene pretnje komunalnog inspektora (VIDEO)

Brutalne pretnje i u vrede jednom muškarcu uputio je komunalni inspektor u gradskoj upravi grada Beograda, bio je vinovnik ovog incidenta.

Na društvenim mrežama objavljen je skandalozan video snimak. Kako piše u opisu, komunalni inspektor u gradskoj upravi grada Beograda, bio je vinovnik ovog incidenta.

On je muškarcu (čiji identitet nije poznat), a koji je sve vreme snimao čitav događaj, pretio da će ga ubiti, a zatim ga psovao i opet mu pretio da će ga ubiti "ako ga bude dao u novine".

 

-Šta je, ja ću te ubiti budeš li me dao u novine, pazi šta ti kažem. Ubiću te. Mene 7 godina ološ maltretira kojekakva. Je*bem li vam majku, da vam je*em. Ološu. Ko si ti da dolaziš ovde?Ko si ti u upravu da dolaziš da praviš pizdarije? Ko si ti? Je l te poslao Igor Rakić, pi*ka li mu materina? Mamicu vam je*em, manguparijo jedna, pa ćeš da vidiš. Mamicu vam je*em, dolazite kao banda ovde. Da li znaš šta je ustanova, da li si dao ličnu kartu? - vikao je insprektor  iz gradske uprave grada Beograda.

U jednom trenutku čulo se lupanje na vratima, a zatim muškarac koji snima i koji je napadnut kako govori: "Moraćete da provalite, gospodin neće da otvori".

Komunalni inspektor je zvao polciju i rekao: "Molim vas neka neko dođe u gradsku upravu, slikaju službeno lice. U dežurnu inspekciju je došlo lice, nije se ni predstavilo, tražilo ime i prezime odavde. Pošaljite patrolu".

S druge strane vrata čulo se lupanje, dok je čovek koji snima sve vreme govorio: "Otključajte, čoveče, otključajte vrata".

Na kraju, vrata su obijena, a osobi koja sinima rečeno je da će doći policija, na šta je on odgovorio: "Odlično, ja sam i hteo da dođe. Za ovo mora da postoji dokaz".

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji