RADNIK POZNATOG SVINGER KLUBA OTKRIO: Evo šta se dešava na nastranim žurkama

Na glamuroznim lokacija poput penthaus apartmana, skupocenih jahti i hotela sa pet zvezdica, tajna zajednica seksualnih avanturista se sastaje i uživa svingerskim seksualnim akcijama menjanja ili deljenja partnera.

Domaćin klub "Hermione" iz Londona u kome se događaju perverzije, ugoste oko 20 parova i 10 žena koje su bez partnera. Oni se tu okupljaju kako bi istraživali svoju seksualnost i doživeli najluđe fantazije.
Jedan od zaposlenih u svinger klubu otkrio je šta se dešava iza zatvorenih vrata seks žurki.

"Možete očekivati da viditi čistu eleganciju, seksi ljude, šampanjac, prijatne domaćine i 'graonice koje se otvaraju nakon svečanog prijema. Na prijem pozivamo govornike na različite teme poput tantričkog seksa, sado mazo seksa, seks terapeute i nastavnike. U 22:30 časova počinje akcija kada dame se skidaju u donji veš, a muškarci majice. Mi nudimo sigurno i obezbeđeno okruženje za ljude da istraže najdublje granice svoje seksualnosti i razbiju cigle koje im je društvo stavilo na leđa", rekao je radnik poznatog kluba. On dodaje da je svaki njihov član zaštićen jer o njima brine obezbeđenje.

"Na ulazu je obezbeđenje, koje "na žalost gostiju ne učestvuje u zabavi", i njima članovi ovog kluba moraju da predaju kamere i mobilne telefone kako bi se održala potpuna diskretnost. Kondomi su postavljeni u svakoj "igraonici" kako bi podstakli muškarce da ih nose, ali za razliku od drugih londonskih seks žurki, klub "Hermione" nije striktno deo fetiš ili BDSM (vezivanje u seksu) scene.

Gosti mogu da se zabavljaju na koji god način žele. Naša klijentela je od prelepih mladih profesionalaca, pa do starijih parova i samaca, koje ne mora da zanima fetiš, nego žele da eksperimentišu sa drugim ljudima ili jednostavno "začine" svoj seksualni život", objasnio čovek koji je imao priliku da radi sa svingerima.

Ukoliko neko ima želju da istraži nove aspekte seksa na jednom od hedonističkih događaja ovog kluba, mora da prođete rigorozne procese. Ciljna grupa za članove su im "visoko privlačni, uspešni parovi i same devojke", koji imaju između 18 i 45 godina. Obavezno je slanje slike lica i tela u boji kao i objašnjenje zbog čega želite da se učlanite u klub.

Nakon toga sledi ocenjivanje od strane odbora, koji odlučuje da li kandidati prolaze ili ne.
Ukoliko pošaljete sliku koja je laskavija od onoga šta možete da ispunite u realnom životu, definitivno vas neće primiti.

"Naši događaji su u istoj meri društvena platforma koliko i seks žurka. Mnogi talentovani istomišljenici i uspešni pojedinci se ovde povezuju i razmenjuju informacije", rekao je zaposleni u svinger klubu koji naglašava da u tom poduhvatu ne može da učestvuje bilo ko.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji