JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE NA IBARSKOJ: Majka dozivala mrtvog sina (8), nije znala da je preminuo

Stravična tragedija koja je u subotu zadesila porodicu Samailović zavila je u crno naselje Supnje kod Raške, koje će danas na večni počinak ispratiti osmogodišnjeg Lazara.

Tanja Samailović (38), koja  je prekjuče teško povređena u stravičnom sudaru na Ibarskoj magistrali kod Raške, i dalje ne zna da je u nesreći izgubila sina Lazara (8)

Dečak je, podsetimo, poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prekjuče na Ibarskoj magistrali kod mesta Bare, kada se automobil u kome je bio sa majkom Tanjom (38) direktno sudario s kamionom. Nesrećna žena je zbog teških povreda prebačena u kragujevački klinički centar, gde joj predstoji više operacija.

Rođaci Samailovića juče su prepričavali strašne scene iz bolnice, gde je nesrećna majka, čitave noći, dozivala mrtvog sina. Niko od rođaka, ali ni lekara, kako su rekli rođaci, nije imao snage da joj saopšti da je mali Lazar nastradao.

Kuća Samailovića u Supnju juče je bila u teškoj žalosti, dolazili su rođaci, komšije i prijatelji da izjave saučešće.
- Ne možemo da poverujemo da se ovakva tragedija dogodila. Teško nam je od pomisli da malog Laze više nema, da ga više nikad nećemo videti kako našom ulicom odmiče u školu sa rancem na leđima - kroz suze su juče pričale komšije Samailovića u Supnju.Oni kažu da se nesreća dogodila u trenutku kada su se Tanja i Lazar kolima vraćali kući iz Čačka, gde su bili u poseti rodbini. Pod još nerazjašnjenim okolnostima „pežo“ u kome su bili njih dvoje sudario se sa teškim kamionom koji je dolazio iz pravca Raške. Teško povređeni dečak i njegova majka hitno su prebačeni u bolnicu u Kraljevu, gde su lekari 45 minuta bezuspešno pokušavali da reanimiraju dete.
- Tanjin muž Milovan bio je u Raški sa dvojicom mlađih sinova i svi su sa nestrpljenjem očekivali Tanjin i Lazarov povratak. U poseti rođacima bili su tri dana, a vraćali su se dan uoči porodičnog slavlja.  Mlađem sinu je trebalo danas da slave rođendan, a sada ih je zadesila ova stravična tragedija. To su divni i vredni ljudi. Nisu zaslužili da ovo dožive - pričali su juče komšije porodice.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji