KAKO JE OVO MOGUĆE: Srbija iz Emirata uvozi ulje proizvedeno u Srbiji! (FOTO)

Znali smo da će Arapi fino da zarade na projektu "Beograd na vodi", ali, po svemu sudeći, omiljeni partneri naše Vlade našli su još jedan način kako da okoriste na Srbima.

Naime, na rafovima naših prodavnica pojavilo se suncokretovo ulje uvezeno iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Osim što je neobično da nam takav proizvod dolazi iz zemlje koja nema nikakve veze sa zemljoradnjom, još crnje je što nam se prodaje ulje proizvedeno u - Srbiji.

Iako se u levom uglu vidi da na boci piše da nije za prodaju ("not for sale"), u komentarima na tviteru jedan korisnika je napisao da je ulje kupljeno u Leskovcu.

Nakon toga usledila su tumačenja kako je sve to moguće.

Na kraju se javio i korisnik koji je naveo gde se i po kojoj ceni ulje prodaje.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji