SRAMOTA NOVINARSTVA: Evo kako Informer broji ljude na mirnim demonstracijama građana u Beogradu (FOTO)

Sramota za novinarstvo! 

Sigurno se ni mi ne možemo pohvaliti sa mnogo "pametnih" tekstova, jer to ipak danas ne prolazi na tržištu i narod ne voli da čita takve vesti, ali ovo što radi Informer je katastrofa za novinarstvo u svakom smislu.

U subotu su se održale još jedne demonstracije u nizu, a smatra se kako je na ulici bilo oko 60.000 ljudi. To je impozantan broj, ali nije dovoljno velika kritična masa kako bi se još uvek srušio ovaj režim.

Međutim, kako sa protestne šetnje izveštavaju režimski novinari poput Informera.

Na lsici vidite njihov način brojanja demonstranata.

Naravno  uzeli su sliku sa kraja kolone. Ako dobro pogledate, na slici nije vidiljiv njen početak. Otprilike, ovo predstavlja petinu kolone koja se šetala ulicama Beograda. 

Najgore od svega je to kako oni prebrojavaju narod koji nije zadovoljan režimom. Svakog čoveka su obeležili sa crvenom tačkicom.

Baš tako, za ovaj režim građani su samo jedna obična tačka. Fleka. 

I onda su brojali koliko ima tih crvenih tačaka. 

Sramota za novinarstvo i način kako pokušavaju da utiču na psihu građana. Kada kupe Informer, svi će se zagledati u te crvene tačke i krenuti sa prebrojavanjem. Vrlo brzo će odustati i okrenuti list na drugu stranu najjeftinijih dnevnih novina u Srbiji.

Niko neće obratiti pažnju da na slici ne postoji početak kolone. Gde je on D.J.Vučićeviću? 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji