POSAO KOJI SE LEPO NAPLAĆUJE: Evo koliko će novca dobiti svi koji dođu na kontramiting podrške Vučiću. Važi samo za one van Beograda! (FOTO)

Prethodne nedelje se šuškalo, a juče i danas se sve glasnije i glasnije priča o dočeku Vladimira Putina u Beogradu 17. januara, tačnije od događaju koji će Srpska napredna stranka iskoristiti za svojevrsni kontramiting posle protesta „1 od 5 miliona“, koji će se održati dan ranije.

I dok starijima reč kontramiting budi neprijatna sećanja na 1996. godinu i sukobe koji su nastali zbog nekih suludih ideja Slobodana Miloševića i SPS-a, ovo je, čini nam se dokaz da je Aleksandar Vučić ušao u poslednji stadijum svoje vladavine i da neće još toliko dugo biti na vlasti. Nadamo se da taj period neće trajati, kao i Miloševićevom slučaju još četiri godine posle kontramitinga.

Elem, te 1996. niko nije znao za botove, čak ni za postojanje te reči. Danas, na početku 2019. to nije slučaj, ali je sve ostalo poprilično sumorno, kao i tih davnih dana (čak si i oni koji organizuju kontramiting, manje-više, isti).

Međutim, botove ovde ne spominjenom slučajno, pošto se upravo njihovo ogromno prisustvo očekuje tog 17. januara, najverovatnije ispred Hrama svetog Save, gde se očekuje održavanje ovog skupa.

Momci iz sjajne emisije „Dobar, loš, zao“ su prvi objavili sliku koju možete da vidite ispod.

Dakle, svaki bot će imati plaćeni izlet tog dana. Naravno, od naših para. Naravno, nas niko neće ništa pitati.

Vođi je bitno da se pokaže pred važnim gostom i da sebe i dalje lažno uzdiže i pumpa svoju tobožnju „nepobedivost“.

Nadamo se da će ovo biti jedan od poslednjih ovakvih poduhvata njegovog režima.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji