MAĐARSKI MEDIJI: Andrej Vučić hteo da kupi BOSS za male pare. Intervenisao lično Viktor Orban (FOTO)

Jedan slučaj je ostao zabeležen kao možda i najveći skandal koji je jedan političar imao u Subotici. Zbog celog slučaja picerije Boss, morao je da interveniše i mađarski predsednik Viktor Orban. Da skandal bude još veći. u njegovom centru se našao Andrej Vučić, brat predsednika republike Srbije.

Andrej Vučić je navodno, po rečima tabloida, jedno vreme vršljao po Subotici sa svojim reketašima, gde je pokušao da za milion evra kupi celokupan restoran piceruju "BOSS" iza Mađarske ambasade. Razgovor je vodio sa gazdom i vlasnikom iako zna da lokal vredi pet miliona evra, ponudio mu je milion da mu preda ceo posao.

Vlasnik lokala je munjevito pozvao predsednika Mađarske koga lično poznaje, Viktora Orbana, nakon čega je usledio munjevit poziv od strane Aleksandra Vučića, koji je rekao Andreju da se brzo izgubi iz lokala jer ga je zvao Orban, zapanjen ovakvim pokušajem reketiranja.

O ovom skandalu su pisali i mediji u Mađarskoj, što možete videti na sledećoj slici, ali i na linku https://delhir.info/2017/07/20/szabadka-futotuzkent-terjed-egy-pletyka-miszerint-vucic-occse-meg-akarta-venni-csakany-letesitmenyeit-orban-pedig/

O ovom slučaju je kao gост emisije “Intervju” govorio i Milovan Miša Brkić, glavni i odgovorni urednik magazina “Tabloid” i jedan od najzabranjenijih novinara u Srbiji.

Bez dlake na jeziku izneo je niz optužbi koje su toliko ozbiljne da prsto svakog čoveka može da obuzme panika, ako su istinite naravno.

Brkiće je naveo da je brat Aleksandra Vučića, Andrej čovek iz senke koji po Vojvodini reetira sve uspešne ljude. Prema rečima Brkića on je pokušao da otkupi lokal vredan 5 miliona evra, a da za njega istom gazdi da milion evra i prema rečima Brkića, Andrej Vučič mu je tada rekao doslovno navodimo “Da se udara u dupe”, misleći na cifru koju mu je dao.

Ovaj imućni biznismen odmah je pozvao Viktora Orbana premijera Mađarske koji je iste sekunde zvao Aleksandra Vučića, te je ovaj brzo nazvao Andreja i rekao mu da ne sme da dira ovog čoveka.

Pogledajte i sami procenite da li ova priča ima utemeljenje u istini.

Video počinje na 07:59

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji