TRAGIČNA LJUBIŠINA SUDBINA: Samo da mi sestra preživi, a onda je čekao pakao kad sazna da su nam umrli i otac i majka

Ljubiša Rakić (43) iz Paraćina objavio je da mu se sestra Ljiljana probudila (47) i izrazio nadu da će potpuno ozdraviti.

Ljubiša je za pet dana izgubio i oca i majku, koji su preminuli od korone, a sada mu sestra bori za život.

Ljiljana (47) boluje od dijabetesa i sada je na lečenju u KBC Zemun.

"Napokon se sestra probudila od jutros i nadam se da će za dve, eventualno tri nedelje biti kod kuće, živa i zdrava. Samo što je neće sačekati lep prizor. Kada bude izašla iz jednog haosa, dolazi u drugi. I kada bude saznala da je ostala bez oca i majke. Nemam reči", napisao je Ljubiša na Fejsbuku.

Ljubišin otac Dragiša (70) umro je od korone 18. aprila, a samo dan posle njegove sahrane, koja je bila 22. aprila, isti virus odneo je život i njegovoj majci Radmili (72).

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji